Cynamonowa Czekolada"Papierosy"
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj cynamonowych "papierosów" czekoladowych. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cynamon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chocolate Dipped Tuile"Cigarettes", Papierosy Fetan I Mięta, oraz Batoniki Cynamonowe Z Białą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Ubić razem wszystkie składniki z wyjątkiem czekolady, aż dobrze się połączą. Pracując w partiach po 4, upuść 1 poziom łyżeczki ciasta na każde ciastko w odległości około 3 cali od siebie na nieprzywierającą blachę do pieczenia wyłożoną pad lub masłem, a następnie rozłóż każdą łyżkę ciasta w 3-calową rundę z przesuniętą łopatką lub tylną łyżką.
Piec ciasteczka 1 arkusz na raz w środku piekarnika, aż krawędzie są złote, 6 do 8 minut. Pracując szybko, podnieś 1 ciastko z arkusza za pomocą długiej elastycznej szpatułki, a następnie zwiń go wokół ołówka lub pałeczki, tworząc wąski cylinder. Natychmiast przesuń "papierosa" z pałeczki lub ołówka i przenieś do stojaka do ostygnięcia. Zrób więcej "papierosów" w ten sam sposób. (Jeśli ciastka staną się zbyt kruche do zwijania, wróć do piekarnika na 1 minutę, aby zmięknąć.)
Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub metalowej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującą się wodą, mieszając od czasu do czasu, a następnie usunąć wierzch podwójnego kotła lub miski z ognia.
Gdy ciasteczka są chłodne, praca z 1 ciasteczko na raz, zanurzyć 1/4 cala Końcówki 1 koniec do stopionej czekolady ("popiół"), pozwalając nadmiar kapać, i umieścić na pergaminie - lub wosku-wyłożone blachy do pieczenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż czekolada ustawi.
Ciasteczka mogą być wykonane 2 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku.