Cynamon i cukier, Sorgo
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański deser? Cynamon i cukier Popped Sorgo może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju canolan, zmielony cynamon, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Naleśniki żytnie na zakwasie z jabłkami Sorgo-cynamon, Tort kawowy cynamonowo-cukrowy brązowy z polewą z serem waniliowym, oraz Ciasto z brzoskwiniami i prażonym cynamonem z cukrem cynamonowym #Bundtamonth dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać sorgo do małej brązowej papierowej torby i złożyć. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej, aż większość sorgo jest popped, 1 do 1 1/2 minuty.
Wrzucić sorgo do miski i skropić olejem rzepakowym, posypać cukrem i cynamonem. Wrzuć do płaszcza.