Cydr Glazed Indyk

Cydr Glazed Indyk
Cydr Glazed Indyk może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 1025 kalorii, 114g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.83 za porcję. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 godzin i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli, szałwii, indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Cydr-Glazurowany Indyk, Cydr Glazed Indyk, oraz Cydr-glazurowany Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
W dużym garnku z pokrywką, która jest wystarczająco duża, aby zmieścić indyka, dodaj wszystko, ale 2 szklanki cydru jabłkowego i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj sól, 3 gałązki tymianku, 3 gałązki rozmarynu i wymieszaj, aby rozpuścić sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Zdjąć z ognia, dodać 5 szklanek lodu, 6 szklanek wody i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
4
Włożyć indyka do garnka z solanką i przytrzymać tak, aby Jama wypełniła się solanką. Jeśli indyk nie jest całkowicie zanurzony w solance, dodaj kolejne 2 do 3 szklanek wody do garnka, aż zostaną przykryte. Przykryć garnek pokrywką i przechowywać w lodówce na noc lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć indyka z solanki, spłukać i osuszyć. Ułóż go, pierś do góry, na patelni. Wsadź pozostały tymianek i pęczek szałwii do jamy i włóż skrzydła z powrotem pod spód piersi. Związać nogi razem z kawałkiem sznurka rzeźnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
W małej misce połączyć olej rzepakowy, przyprawy do drobiu i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Umyj indyka obficie, aż do całkowitego pokrycia. Włóż do piekarnika i piecz, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w najgrubszą część uda zarejestruje 165 stopni F, około 2 1/2 do 3 godzin. Około 30 minut przed zakończeniem indyka, obficie podlewaj ptaka glazurą z cydru. Baste z pozostałą glazurą jeszcze 2 razy w odstępach 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na co najmniej 15 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Przełożyć na półmisek i podawać.
1
W małym rondlu połącz zarezerwowane 2 szklanki cydru jabłkowego i 1/4 szklanki brązowego cukru. Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
RamięRamię
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćEkspert
Gotowe W27 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn