Cutout Pumpkin Sandwich Cookies
Wytnij Pumpkin Sandwich Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis wegetariański serwuje 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Ciastka Cukrowe Cutout, Melasa Cutout Cookies, oraz Ciastka Cukrowe Cutout.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietany i 3/4 szklanki cukru, aż lekki i puszysty.
Dodaj żółtka, po jednym na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Połącz mąkę i sól; stopniowo dodawaj do śmietany i dobrze wymieszaj. Uformuj ciasto w kulkę; schłodzić przez 1 godzinę lub do momentu, gdy będzie twarde.
Na powierzchni posypanej cukrem cukierniczym rozwałkować ciasto do 1/8 cala. grubość; cięcie 3-in. foremka do ciastek w kształcie dyni.
Cięcie 1-1 / 2-in. dynia ze środka połowy ciasteczek i usunąć (odstawić małe wycięcia dyni do pieczenia osobno).
Umieścić na nasmarowanych blachach do pieczenia. Ubić białka do spienienia.
Połączyć migdały i pozostały cukier.
Każde ciastko posmaruj białkami, posyp mieszanką migdałów.
Piec w temperaturze 350° przez 6-8 minut lub aż lekko się zarumieni.
Natychmiast wyjąć do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Rozprowadzić 1-1 / 2 łyżeczki konfitur morelowych na dnie stałych ciasteczek; umieścić ciasteczka z wyciętymi centrami, migdałową stroną do góry, nad nadzieniem.