Curry Zapiekanki Ciasta
Ten przepis służy 40 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, majonez, panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Curry przegrzebki kebaby z squashem, Curry Przegrzebek-Sałatka Jabłkowa, oraz Sałatka z curry z sosem Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 9 składników i 1 1/2 szklanki panko w dużej misce do wymieszania. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Umieścić pozostałe 2 szklanki panko na dużym talerzu. Uformuj mieszankę przegrzebków w kulki, używając 1 czubatej łyżki stołowej dla każdego. Płaszcz w panko, lekko spłaszczony.
Rozgrzać wystarczająco dużo oleju roślinnego w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu, aby przyjść 1/4 cala się boki patelni. Praca w partiach, sauté scallop ciasta aż złoty i gotowane przez, o 1 1/2 protokół na stronę.
Przenieś ciastka z przegrzebkami na papierowe ręczniki, aby osuszyć. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Ostudzić, następnie przykryć i schłodzić. Podgrzać na blasze w piekarniku 177° 8 minut.)
Przenieś placki przegrzebkowe na talerz.
* Panko (Japońska bułka tarta) można znaleźć na rynkach azjatyckich oraz w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach.