Przepis Curry z wołowiny Zanzibar jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 425 kalorii, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sekcji pomarańczowej, chutney z mango, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo, Ciasto z wołowiną i Curry, oraz Curry Wołowe dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Laurenz V Charming Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.