Curry Z Jagnięciny Na Słodko

Curry Z Jagnięciny Na Słodko
Słodka Jagnięcina Curry może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dość drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jeśli masz brązowy cukier, masło, curry w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Sos Curry z ostrą i słodką papryką z kurczakiem, jagnięciną lub wołowiną, Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, oraz Chilakada Dumpa Podi Koora-Andhra Style Sweet Potato Curry with Curry Powder.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Aichenberg Premium Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn