Curry Z Indyka
Curry z indyka to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka kolendry, indyka, bulionu z kurczaka mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego, Curry Z Indyka, oraz Curry Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół.
Dodaj mąkę i curry; smażyć 1 minutę. Wymieszać bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z indykiem i solą. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż zgęstnieje.