Curry Z Ciecierzycy Ze Świeżym Koperkiem (Rasa Walla Kabuli Chana)
Przepis curry z ciecierzycy ze świeżym koperkiem (Rasa Walla Kabuli Chana) może zaspokoić indyjskie pragnienie w przybliżeniu 40 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidor, nasiona kolendry, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Curry Z Ciecierzycy (Chana Masala), Stek z Rib-Eye z masłem z sera pleśniowego i krążkami cebuli Walla Wallan, oraz Halibut smażony z dymką Walla Walla, fasolą Fava i Sh dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.