Przepis ciecierzyca i szpinak Curry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 3. To danie główne ma 264 kalorie, 13g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, szpinaku, curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Curry z ciecierzycy i szpinaku, Curry ze szpinakiem i ciecierzycą, oraz Szpinakowe Curry Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć cebulę i imbir w robocie kuchennym; impuls do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj mieszankę cebuli, cukier, i curry na patelnię; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W Proszku
Cebula
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać ciecierzycę i pomidory; dusić 2 protokół. Wymieszać ze szpinakiem, wodą i solą; gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.