Curry z ciecierzycy i szpinaku

Curry z ciecierzycy i szpinaku
Przepis ciecierzyca i szpinak Curry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 3. To danie główne ma 264 kalorie, 13g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, szpinaku, curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Curry z ciecierzycy i szpinaku, Curry ze szpinakiem i ciecierzycą, oraz Szpinakowe Curry Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cebulę i imbir w robocie kuchennym; impuls do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj mieszankę cebuli, cukier, i curry na patelnię; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać ciecierzycę i pomidory; dusić 2 protokół. Wymieszać ze szpinakiem, wodą i solą; gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
PomidorPomidor
SzpinakSzpinak
WodaWoda
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn