Przepis Chick Pean i pomidor Curry jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. 103 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać gingerroot, sok z cytryny, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing, Curry Smażony Groszek, oraz Curry Warzywne Z Ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę, czosnek, piernik i curry gotować w oleju około 2 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W Proszku
Imbir
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszać z ciecierzycą i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciecierzyca
Pomidor
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj kolendrę, sok z cytryny i sól.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Gabrielskloof Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.