Curry z ciecierzycy i pomidorów
Przepis Chick Pean i pomidor Curry jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. 103 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać gingerroot, sok z cytryny, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing, Curry Smażony Groszek, oraz Curry Warzywne Z Ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę, czosnek, piernik i curry gotować w oleju około 2 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Wymieszać z ciecierzycą i pomidorami.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj kolendrę, sok z cytryny i sól.
Podawać nad ryżem; do każdej porcji dodać jogurt.