Curry Wołowina
Wołowina Curry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 37g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oko wołowe oko okrągłe pieczeń, pieprz, curry w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo, Curry Wołowe, oraz Ciasto z wołowiną i Curry.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w średniej misce; przykryć i marynować w lodówce 30 protokół.
Usuń korzenie, zewnętrzne liście i wierzchołki z pora, pozostawiając 1 1/2 do 2 cali ciemnych liści. Pory opłukać zimną wodą i pokroić w 2-calowe paski julienne, aby uzyskać 1 1/4 szklanki.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać imbir i czosnek; podsmażyć 1 1/2 protokół.
Dodaj mieszaninę wołowiny; smażyć 5 minut.
Dodaj por, cebula, pieprz, i sól; smażyć 3 protokół.