Curry Sweet Potato Soup with Crab
Curry Sweet Potato Soup with Crab is a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość niedroga zupa dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Curry Sweet Potato Soup, Curry Sweet Potato Soup, oraz Curry Sweet Potato Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szoruj słodkie ziemniaki i przekłuj widelcem. Gotować w kuchence mikrofalowej z pełną mocą (100%) przez 4 minuty. Obrócić i gotować do miękkości po naciśnięciu, 2 do 4 protokół więcej. (Lub piec w piekarniku 400 do miękkości po naciśnięciu, o 45 protokół.)
Rozetnij ziemniaki, a następnie odstaw, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Zmiksuj mięso do blendera.
Dodać mleko kokosowe i wirować, aż gładko puree.
Tymczasem, w 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszać olej, cebula, i czosnek, aż cebula kuleje, 8 do 10 minut.
Do cebuli dodaj pastę curry, kolendrę, kminek, bulion i mieszankę słodkich ziemniaków, dobrze mieszając. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając, a następnie zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, do mieszania smaków, o 20 protokół.
Wymieszaj kraba i czerwoną paprykę na patelni. Zupa z chochli do misek. Doprawić do smaku solą.