Curry Shrimp Balls
Curry Shrimp Balls to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 48 porcjami. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka kokosa, zielonej cebuli, curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 12%. Spróbuj Curry Kokosowe Kulki Z Krewetek, Curry Kurczak Kulki Przystawka, oraz Kerala Shrimp Moilee (Curry Shrimp and Coconut Soup) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kokosa i curry na blasze do pieczenia, i piec w 325 przez 5 minut lub aż złoty. Odstawić.
Proces twarogu, krewetki, i cebula w maszynce do żywności, aż mieszane.
Kształt mieszanki krewetek na 1-calowe kulki i toczyć w mieszaninie kokosowej. Kryj się i wyluzuj.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Anne Amie Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Aromaty cytryny, mandarynki, kwiatu lipy, kwiatu pomarańczy. Smak owoców pestkowych, chrupiących jabłek, azjatyckiej gruszki, kardamonu. Wykończenie ma suchą, długą, mineralność.Sugerowane połączenia pokarmowe: pieczony kurczak, małże, sery, grillowana kabaczka.