Curry Pieczona Zupa Z Dyni
Curry pieczone Squash zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz jogurt, sól, curry i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Curry Pieczone Dyni Zupa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora.
Instrukcje
Przeciąć squasha na pół wzdłuż Z dużym ciężkim nożem (użyj młotka lub płaskiego młotka, aby pomóc w prowadzeniu ostrza). Zbierz nasiona.
Wymieszać masło i curry i szczotkować na ściętych powierzchniach squasha i cebuli. Na rozgrzanej patelni do pieczenia kładziemy Kabaczek i cebulę, boki kroimy w dół.
Piec do miękkości po naciśnięciu, około 1 godziny.
Miąższ wyjąć z dyni i usunąć skórkę z cebuli. Posiekaj cebulę. Czysty squash i cebula, w partiach i trzymając pokrywę w dół ręcznikiem, z 3 szklanki bulionu i wszelkie soki z patelni do pieczenia.
Wlać do dużego garnka i cienkie z więcej bulionu, jeśli chcesz.
Dodać sól i cayenne, i gotować, mieszając, na średnim ogniu, aż gorące.
Podzielić między miski do serwowania i góry każdej miski z około 1 łyżka. jogurt.