Curry Pasternak Zupa
Curry Pasternak zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 153 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, mąka, creme fraiche, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Curry Pasternak Zupa, Curry Pasternak Zupa, oraz Curry Pasternak Zupa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmięknie.
Dodaj pasternak, marchew i ziemniaki.
Posypać mąką i curry i mieszać przez 2 minuty.
Stopniowo mieszać w magazynie. Podgrzać i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu delikatnie przez 40 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Wyłączyć ogrzewanie, odsunąć i pozwolić zupie lekko ostygnąć. Zupę przełożyć do blendera lub robota kuchennego. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać z powrotem do garnka i podgrzać przed podaniem.
Aby służyć, Chochla do misek. Na wierzch każdej z nich nałożyć krem fraiche i posypać posiekaną natką pietruszki.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;