Curry musztarda z fasolą
Curry musztarda z fasolą wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 198 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 89 centów za porcję. Jeśli masz fasolę, musztardę, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Curry red Kidney Beans and kalafior (Rajma Masala), Ziemniaki, Fasola I Musztarda Dijon, oraz Curry red Kidney Beans with Paneer (Paneer Rajma).
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Miejsce zieleni w garnku, przykryć, i gotować 7 protokół, lub tylko do miękkości.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Rozgrzać ghee na patelni na średnim ogniu, i gotować szalotki, aż lekko brązowy. Wymieszać z imbirem i doprawić czerwoną papryką.
Wymieszać w zieleni, fasola, sos pomidorowy, i curry w proszku. Wymieszać w połowie i pół, i kontynuować gotowanie aż do ogrzania.