Curry Mushroom Hot Pot
Curry Mushroom Hot Pot to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cebuli, rosół z kurczaka, liście limonki kaffir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jeden Garnek Makaron Z Grzybami Z Cukinii, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj rondel w sprayu do gotowania i umieść go na dużym ogniu.
Umieścić cebulę w rondlu; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Posypać curry w proszku na cebulę; wymieszać do płaszcza równomiernie.
Dodaj bulion z kurczaka, cytrynę, imbir, cukier i sól do cebuli. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować i mieszać przez 2 do 3 protokół. Wymieszać grzyby i gotować kolejne 3 minuty.
Wymieszać z mlekiem kokosowym i sokiem z cytryny; wymieszać i zdjąć z ognia.
Wrzuć liście cytryny do zupy; odstawić na 5 minut.
Usuń liście przed podaniem.