Curry Medaillons Wieprzowe
Curry wieprzowe Medaillons jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz banany, zieloną cebulę, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Podobne przepisy to Hamburgery Wieprzowe Curry, Gulasz Wieprzowy Curry, oraz Hamburgery Wieprzowe Curry.
Instrukcje
Margarynę roztopić na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj banana i cynamon; saute 5 minut lub aż złoty, podrzucając delikatnie.
Przełożyć do miski i ogrzać.
Częściowo zamrozić polędwiczki; zetrzeć tłuszcz z polędwiczek.
Polędwiczki pokroić ukośnie w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala. Patelnia płaszcz z gotowania sprayu.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać połowę wieprzowiny i gotować 3 minuty z każdej strony lub aż wieprzowina jest lekko rumiane.
Usuń wieprzowinę z patelni.
Odcedzić; odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami wieprzowiny. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Połączyć 2 łyżki soku pomarańczowego, zielona cebula, i czerwona papryka na patelni; dobrze wymieszać. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 2 minuty lub aż warzywa będą miękkie.
Połączyć skrobię kukurydzianą i pozostały 1 szklankę plus 2 łyżki soku pomarańczowego, mieszając, aż będzie gładka.
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny warzyw na patelni; dobrze wymieszać.
Dodaj rodzynki, curry i kminek. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, stale mieszając, 1 minutę. Powrót wieprzowiny na patelni,i dusić dodatkowe 3 do 4 minut lub aż wieprzowina jest miękka, często mieszając.
Podawać z plasterkami banana.