Curry malajskie z wołowiną lub jagnięciną
Malay Curry z wołowiną lub jagnięciną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,68 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 858 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka kremu kokosowego, cebula, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski, Cape Malay Curry, oraz Cape Malay Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj tyle wody do przypraw, aby uzyskać sztywną pastę, a następnie odstawić na kilka minut.Dodać puree z cebuli, czosnek, ostra papryka, papryka, i imbir.
Rozgrzać olej i smażyć pastę przyprawową przez około 5 minut; mieszać, aby zapobiec przyklejeniu. Następnie dodać puree i smażyć przez 15 minut.
Mięso z kostek połączyć z powyższym w zapiekance i wstawić do piekarnika nagrzanego do 191° gotować przez około 1 godzinę.W międzyczasie podgrzać mleko z kremem kokosowym.W połowie gotowania zapiekanki dodaj krem kokosowy, płatkowany kokos i puree z tamaryndowca do naczynia. Wymieszać i w razie potrzeby dodać wodę lub wywar.