Curry jęczmień z rodzynkami i migdałami
Jeśli 67 centów za porcję spada w budżecie, Curry jęczmień z rodzynkami i migdałami może być niesamowite wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, rodzynki, curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Curry cytrusowe Quinoa z rodzynkami i prażonymi migdałami, Curried Vegetable Gulasz W / Kasza Jęczmienna I Migdały, oraz Tuńczyk Z Migdałami I Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; przykryć i gotować 15 minut lub do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni.
Dodać curry i gotować 1 minutę.
Dodać jęczmień i wrzucić delikatnie do herbu. Wymieszać gotowaną cebulę, rodzynki, natkę pietruszki, prażone migdały, sól i pieprz.