Curry Cheddar Grill
Curry Cheddar Grill to indyjskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 41g tłuszczu i w sumie 646 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,17 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś curry, szynkę, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem niezłe. Jak grillować kurczaka na kuchence (łatwa metoda patelni grillowej), Grillowane kanapki z cheddarem i koprem włoskim z curry Mayo, oraz Kolacja dziś wieczorem: grillowane kanapki z cheddarem i koprem włoskim z curry Mayo są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj majonez, chutney, curry i sól; dodać kapustę. Na sześciu kromkach chleba ułóż dwie kromki szynki, jedną kromkę sera i 1/4 szklanki mieszanki kapusty; na wierzch z pozostałym chlebem. Masło na zewnątrz każdej kanapki.
Na dużej patelni lub patelni rozpuść 2-3 łyżki masła. Opiekaj kanapki partiami, aż chleb lekko się zrumieni z obu stron, dodając w razie potrzeby pozostałe masło.
Polecane wino: Riesling, Gruener Veltliner, Sparkling Rose
Curry w menu? Spróbuj połączyć się z Rieslingiem, Gruener Veltliner i musującym różem. Najlepsze wino do indyjskiego jedzenia będzie oczywiście zależało od dania, ale te typy można podawać schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikantność i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling