Curry Butternut-Zupa Z Krewetek

Curry Butternut-Zupa Z Krewetek
Curry Butternut - Shrimp Bisque jest bezglutenowe i pierwotne zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, śmietanę do bicia, curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Curry Butternut Squash Bisque, Curry Butternut Squash Bisque, oraz Curry Butternut Squash Bisque przez: Jennifer.

Instrukcje

1
Obierz krewetki i devein, w razie potrzeby. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Roztopić masło w 4-quart ciężki rondel na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 7 do 8 minut lub do miękkości. Zmniejszyć ogień do średniej; dodać squash, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj 1 bulion puszka, krewetki, curry, i tymianek, i gotować 2 do 3 minut lub po prostu aż krewetki skręcić różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Lekko ostudzić.
5
Mieszanka procesowa w blenderze lub robocie kuchennym do uzyskania gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Powrót mieszaniny do rondla; dodać pozostały bulion i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w 1 szklance ubijania śmietany, sól, i pieprz; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
7
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia4
Magazyn