Curry Butternut-Zupa Z Krewetek

Curry Butternut-Zupa Z Krewetek
Curry Butternut - Shrimp Bisque jest bezglutenowe i pierwotne zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, śmietanę do bicia, curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Curry Butternut Squash Bisque, Curry Butternut Squash Bisque, oraz Curry Butternut Squash Bisque przez: Jennifer.

Instrukcje

1
Obierz krewetki i devein, w razie potrzeby. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Roztopić masło w 4-quart ciężki rondel na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 7 do 8 minut lub do miękkości. Zmniejszyć ogień do średniej; dodać squash, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj 1 bulion puszka, krewetki, curry, i tymianek, i gotować 2 do 3 minut lub po prostu aż krewetki skręcić różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Lekko ostudzić.
5
Mieszanka procesowa w blenderze lub robocie kuchennym do uzyskania gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Powrót mieszaniny do rondla; dodać pozostały bulion i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w 1 szklance ubijania śmietany, sól, i pieprz; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia4
Magazyn