Curry Acorn Squash-and-Apple Soup
Curry Acorn Squash-and-Apple zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 6G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mielonego pieprzu, ziemniaków do pieczenia, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Curry Acorn Squash Soup, Curry Acorn Squash Soup, oraz Curry Acorn Squash zupa z mlekiem kokosowym i imbirem duszone.
Instrukcje
Ułóż połówki squasha, przyciąć bok w dół, na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 350 przez 45 minut lub do miękkości. Wyjąć miąższ, odrzucając muszle; odstawić miąższ na bok.
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać 4 szklanki bulionu z kurczaka, jabłka i następne 5 składników. Gotować, często mieszając, 25 do 30 minut lub aż jabłka i ziemniaki będą miękkie.
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić (około 5 do 10 minut).
Przetwarzaj pulpę do squasha, mieszankę jabłek i pozostałe 3/4 szklanki bulionu z kurczaka, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Powrót czysty do holenderskiego pieca. Wymieszać w śmietanie ubijania i miodu, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 do 20 minut lub aż dokładnie ogrzane.