Cukinia Tabbouleh

Cukinia Tabbouleh
Cukinia Tabbouleh może być tylko middl eastern przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 73 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bulgur, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Cukinia ryż Tabbouleh z ciecierzycą, Tabbouleh, oraz Tabbouleh.

Instrukcje

1
Połączyć bulgur i wrzącej wody w dużej misce; przykryć i odstawić 30 minut lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać cukinię i 3 kolejne składniki do bulguru; dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
BulgurBulgur
3
Połączyć sok z cytryny i olej; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodaj do mieszaniny cukinii, rzucając dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn