Cukinia Nadziewana Z Bliskiego Wschodu

Cukinia Nadziewana Z Bliskiego Wschodu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele middl Wschodniej receptur, więc dać Bliskiego Wschodu nadziewane cukinia spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 213 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ryżu basmati, pieprz, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Spróbuj Bliskowschodnie Łodzie Z Cukinią Nadziewaną, Bliskowschodni Dip Z Cukinii, oraz Gołąbki Z Bliskiego Wschodu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksować zmieloną jagnięcinę, ryż basmati, 2 łyżki przecieru pomidorowego, 1/2 łyżeczki mięty, sól i pieprz; dobrze wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BasmatiRyż Basmati
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Pokroić końce off cukinii i wydrążać centra za pomocą corer jabłko. Mieszanka jagnięca.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
3
Wymieszać razem Pozostałe przecier pomidorowy z 1/2 łyżeczki soli w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Włożyć nadziewaną cukinię do sosu i dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć cukinię. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Wymieszać z czosnkiem, sokiem z cytryny i pozostałą 1/2 łyżeczki mięty. Odzyskać, i gotować dodatkowe 15 minut. Aby służyć, pokroić cukinię w poprzek na okrągło i ułożyć na talerzu. Łyżka sosu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn