Cukinia Nadziewana Pomidorami, Bazylią I Fetą

Cukinia Nadziewana Pomidorami, Bazylią I Fetą
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Pomidor, bazylia i Feta nadziewane cukinia może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól i pieprz, skórkę z cytryny, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Bruschetta z bazylią, pomidorem i fetą, oraz Feta Pomidorowo-Bazyliowa Ryba.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn