Cukinia-Grzyby " Linguine
Need a bezglutenowa, pierwotna i דל פחמימות,zna przystawka? Cukinia z grzybami " Linguine może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.07 za porcję. Mieszanka szczypiorku, pieprzu, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grzyb Linguine, Grzyb Linguine, oraz Cukinia Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój łodygi z grzybów i, w razie potrzeby, zarezerwuj do innego użycia.
Pokroić czapki grzybowe w cienkie plasterki.
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek i kolejne 4 składniki. Wymieszać grzyby; odstawić 10 minut.
W międzyczasie pokrój cukinię wzdłuż na plasterki o grubości od 1/8 do 1/4 cala. Ułóż 2 lub 3 plastry na desce do krojenia i pokrój wzdłuż na cienkie paski (podobne do linguine). Powtórzyć z pozostałą cukinią.
Wrzucić cukinię w mieszaninie oliwy z oliwek.
Odstawić na 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Złożyć w szczypiorku i bazylii.
Przełożyć na półmisek; posypać pekanami i serem.
* 1/2 (8-oz.) pieczarki paczkowe mogą być zastępowane.