Cukinia Faszerowana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanej cukinii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oscar mayer boczek, masło, Panko bułka tarta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Cukinia Nadziewana: Cukinia Ripieni, oraz Cukinia Faszerowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wytnij cukinię wzdłuż na pół; miarka się centra na deskę do krojenia, pozostawiając 1/8-calowe grube muszle.
Umieścić muszle w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Posiekaj miąższ cukinii. Roztopić 1 Łyżkę. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i posiekaną cukinię; gotować i mieszać 3 min. albo aż cebula będzie chrupiąca-delikatna.
Dodać pomidory i boczek; gotować 2 min. Wymieszać z serem. Łyżka do skorupek cukinii.
Roztopić pozostałe masło w tej samej patelni.
Dodać okruchy panko; gotować i mieszać 3 min. albo aż do złotego brązu.
Posypać wypełnionymi muszlami.
Piec 15 min. lub aż do przegrzania.