Cukinia Faszerowana
Need a dairy free main course? Nadziewane cukinia może być niesamowite przepis spróbować. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 454 kalorie, 23G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, cebulę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Cukinia Nadziewana: Cukinia Ripieni, oraz Cukinia Faszerowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni (175 stopni C). Nasmaruj lub spryskaj naczynie do pieczenia 13x9 cali.
Cukinię przeciąć na pół wzdłuż. Łyżką wyjąć nasiona. Posiekać i zarezerwować około 3/4 nasion do farszu. W średniej misce wymieszać zmieloną wołowinę, kiełbasę, posiekaną cebulę, bułkę tartą, jajko i zarezerwowane nasiona cukinii.
Umieścić mieszaninę mięsa równo do wszystkich połówek cukinii; mieszanina powinna być ułożone na górze.
Połówki wypełnionej cukinii umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
W misce wymieszać pokruszone pomidory, zupę pomidorową i wodę. Łyżka mieszanki pomidorowej nad wypełnioną cukinią, obficie.
Piec w rozgrzanym piekarniku około 45 minut. Możesz umieścić folię lub arkusz cookie pod naczyniem do pieczenia, ponieważ ma tendencję do bańki i plusk.