Cukierki Matzoh
Maczoh Candy to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 12 centów za porcję. Jeśli masz chipsy czekoladowe, macę, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Ciasto ze szpinakiem i macą, Farsz Warzywny Maca, oraz Jabłko-Maca Kugel.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x9 cali.
Dno przygotowanej potrawy przykryć Macami, rozbijając i układając kawałki w odpowiednie miejsca.
Ugotować margarynę i brązowy cukier w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu, aż mieszanina jest dobrze połączone i bulgotanie, o 3 protokół; wlać MACE w naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż syrop zgęstnieje i bulgotnie, około 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać równomiernie kawałkami czekolady.
Odstawić cukierki na 5 minut, aby stopić czekoladę, a następnie rozprowadzić roztopioną czekoladę równomiernie na cukierku łopatką. Ostudzić całkowicie i rozbić na kawałki, aby służyć.