Cukierki Czekoladowo-Orzechowe
Słona czekolada-cukierek orzechowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 8G białka, oraz 39g tłuszczu. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bary słodko-gorzki czekolada do pieczenia bary, czekolada do pieczenia bary, pekan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Słodko-słony Bourbon cynamon Pekan Karmel jabłka + mżawka czekoladowa, Słodkie I Słone Cukierki, oraz Garnek Crock Słony Słodki Cukierek.
Instrukcje
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do tosty.
Linia a 17-x 12-calowy galaretki roll pan z pergaminem. Rozbij każdą tabliczkę czekolady na 8 równych kawałków. (Będziesz miał w sumie 48 sztuk.) Ułożyć we wzór szachownicy w galaretowatej rolce, na przemian białą i ciemną czekoladę. (Kawałki dotkną.)
Piec w temperaturze 225 przez 5 minut lub tylko do rozpuszczenia czekolady.
Wyjąć patelnię do stojaka z drutu. Obracaj czekoladki w marmurowy wzór za pomocą drewnianego kilofa.
Posypać równomiernie prażonymi orzechami pekan i solą.
Chill 1 godzinę lub do firmy. Rozbij się na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 miesiąca.
*3/4 łyżeczki. sól koszerna może zostać zastąpiona.
Uwaga:do celów testowych użyliśmy Ghirardelli 60% słodko-gorzkich czekolad kakaowych i Ghirardelli białej czekolady.