Cukierki Czekoladowo-Kokosowo-Migdałowe
Cukierki czekoladowo-kokosowo-migdałowe to bezglutenowe przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu migdałowego, cukier puder, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 11%. Spróbuj Cukierki Czekoladowe Kokosowo-Migdałowe, Candy Cane Chocolate Bites, oraz Bites deserowe masło kokosowo-migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż patelnię do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali z papierem do pieczenia, rozciągając folię na krawędziach patelni.
Umieść 1 1/2 szklanki ciemnych topiących się wafli Ghirardelli® w pojemniku bezpiecznym dla mikrofal. Kuchenka mikrofalowa przy połowie mocy lub ustawieniu rozmrażania przez 30 sekund. Dokładnie wymieszać (produkt zachowuje oryginalny kształt aż do wymieszania). Jeśli nie całkowicie stopiony, Kontynuuj kuchenkę mikrofalową w odstępach 15 sekund i mieszaj do uzyskania gładkości. Przegrzanie spowoduje, że wafle się spalą.
Wlać roztopione wafle na pergamin i rozprowadzić na 8x11-calowy prostokąt o grubości około 1/8 cala.
Odstawić na 30 minut lub do firmy.
W międzyczasie, w średniej misce, beat masło, cukier puder, mleko, i ekstrakt migdałowy z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż połączone. Wymieszać z kokosem i prażonymi migdałami pokrojonymi w plasterki.
Masę kokosową rozprowadzić równomiernie na utwardzonym dnie.
Pozostałe Ghirardelli ® Dark topiące się Wafle należy umieścić w pojemniku bezpiecznym dla mikrofal. Kuchenka mikrofalowa przy połowie mocy lub ustawieniu rozmrażania przez 30 sekund. Dokładnie wymieszać. Jeśli nie całkowicie stopiony, Kontynuuj kuchenkę mikrofalową w odstępach 15 sekund i mieszaj do uzyskania gładkości. Przegrzanie spowoduje, że wafle się spalą.
Mżawka roztopione wafle na mieszance kokosowej.
Odstawić na co najmniej 30 minut lub do firmy. Po zestawach mieszanek użyj papieru, aby podnieść cukierki z patelni.
Pokroić cukierki w kwadraty wielkości kęsa.