Cukierki Czekoladowe Miętowe

Cukierki Czekoladowe Miętowe
Czekoladowe cukierki miętowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 64 i kosztuje 11 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. 3538 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką polewę cukierkową, mleko skondensowane, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Double Mint Chocolate Dipped CANDY Candy, Bezglutenowe Ciasteczka Czekoladowe Miętowe Cukierki Crunch, oraz Ciasteczka Z Miętowymi Cukierkami.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu rozpuść kawałki czekolady z 1 szklanką mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Zdjąć z ognia; dodać wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3
Rozłóż połowę na woskowany papier wyłożony 8 cali. kwadratowa patelnia; schłodź przez 10 minut lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
W międzyczasie w ciężkim rondlu na małym ogniu gotuj i mieszaj polewę cukierkową z pozostałym mlekiem, aż powłoka się rozpuści, a mieszanina będzie gładka. Dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Rozłóż na dolnej warstwie; schłodź przez 10 minut lub do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
6
W razie potrzeby ogrzać pozostałą mieszankę czekolady; rozprowadzić na warstwie mięty. Schłodź przez 2 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
Wyjmij z patelni; pokroić na 1 cal. kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćEkspert
Gotowe W20 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn