Cukierki Czekoladowe Miętowe
Czekoladowe cukierki miętowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 64 i kosztuje 11 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. 3538 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką polewę cukierkową, mleko skondensowane, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Double Mint Chocolate Dipped CANDY Candy, Bezglutenowe Ciasteczka Czekoladowe Miętowe Cukierki Crunch, oraz Ciasteczka Z Miętowymi Cukierkami.
Instrukcje
W ciężkim rondlu rozpuść kawałki czekolady z 1 szklanką mleka.
Zdjąć z ognia; dodać wanilię.
Rozłóż połowę na woskowany papier wyłożony 8 cali. kwadratowa patelnia; schłodź przez 10 minut lub do twardości.
W międzyczasie w ciężkim rondlu na małym ogniu gotuj i mieszaj polewę cukierkową z pozostałym mlekiem, aż powłoka się rozpuści, a mieszanina będzie gładka. Dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej i barwnik spożywczy.
Rozłóż na dolnej warstwie; schłodź przez 10 minut lub do uzyskania jędrności.
W razie potrzeby ogrzać pozostałą mieszankę czekolady; rozprowadzić na warstwie mięty. Schłodź przez 2 godziny lub do twardości.
Wyjmij z patelni; pokroić na 1 cal. kwadraty.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.