Créme Brûlee
Créme Brûlee to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 4G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, śmietanę do bicia, ozdoby: truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, oraz Crème de Marrons Chestnut Crème Brûlée.
Instrukcje
Jajka i cukier ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania. Odstawić.
Zagotować śmietanę w średnim rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać do mieszaniny jaj, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania; wymieszać wanilią.
Wlać do 8 (5-x 1-cal) okrągłych naczyń do pieczenia.
Umieść naczynia do pieczenia na patelni 15 x 10 cali.
Dodaj ciepłą wodę do głębokości 1/2 cala.
Piec w temperaturze 275 przez 45 do 50 minut lub aż prawie zestaw.
Wyjąć kubki kremu z patelni i ostudzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Każdy krem posypać 1 łyżką brązowego cukru i umieścić na patelni.
Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte), aż cukier topi się (o 2 do 3 protokół).
Odstawić na 5 minut, aby cukier utwardził się.
Dekorować, w razie potrzeby.