Crème de Menthe Marshmallows może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 198 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię ziemniaczaną, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 276 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekolada-Dipped Crème de Menthe Marshmallows, Crème de Menthe trufle, oraz Creme De Menthe Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla klasycznej powłoki: przesiać składniki razem w dużej misce lub połączyć je w robocie kuchennym. Mam tendencję do robienia kilku filiżanek na raz i przechowywania ich w szczelnym pojemniku; utrzymuje się na zawsze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W przypadku pianek: lekko pokryć patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Żelatynę, zimną wodę i crème de menthe ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De Menthe
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Niech zmięknie na 10 minut.
5
Wymieszaj cukier, 1/4 szklanki syropu kukurydzianego, crème de menthe, wodę i sól w średnim rondlu na dużym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż temperatura osiągnie 240 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De Menthe
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Pozostałą 1/4 szklanki syropu kukurydzianego wlać do miski miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Podgrzać żelatynę w wysokiej temperaturze, aż do całkowitego rozpuszczenia, około 30 sekund i wlać do miski miksera. Ustaw mikser na niski i utrzymuj go w ruchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Gdy syrop osiągnie 116°, powoli wlej go do miski miksera. Zwiększ prędkość do średniej i beat przez 5 minut. Zwiększ do średniej wysokości i beat przez 3 więcej minut. Beat na najwyższym ustawieniu przez 1 do 2 minut więcej, dodając wanilię. Gotowa pianka będzie ponad dwukrotnie większa. Użyj szpatułki, aby szybko złożyć chipsy czekoladowe; zbyt dużo mieszania może spowodować stopienie się bitów i nadać cukierkowi błotnisty wygląd.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać piankę do przygotowanej patelni. Równomiernie przesiać powłokę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Odstawić na co najmniej 6 godzin w chłodnym, suchym miejscu.
10
Użyj noża, aby poluzować piankę z krawędzi patelni. Odwróć płytę na pokrytą powłoką powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Pokrój go na kawałki i odkurz lepkie krawędzie większą powłoką. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub silikonową matą do pieczenia. Zanurz dolną połowę każdej malwy w roztopionej czekoladzie i umieść na blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest firma, o 10 protokół.