Crème De Menthe Marshmallows

Crème De Menthe Marshmallows
Crème de Menthe Marshmallows może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 198 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię ziemniaczaną, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 276 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekolada-Dipped Crème de Menthe Marshmallows, Crème de Menthe trufle, oraz Creme De Menthe Brownie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla klasycznej powłoki: przesiać składniki razem w dużej misce lub połączyć je w robocie kuchennym. Mam tendencję do robienia kilku filiżanek na raz i przechowywania ich w szczelnym pojemniku; utrzymuje się na zawsze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W przypadku pianek: lekko pokryć patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Żelatynę, zimną wodę i crème de menthe ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De MentheCreme De Menthe
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Niech zmięknie na 10 minut.
5
Wymieszaj cukier, 1/4 szklanki syropu kukurydzianego, crème de menthe, wodę i sól w średnim rondlu na dużym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż temperatura osiągnie 240 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De MentheCreme De Menthe
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Pozostałą 1/4 szklanki syropu kukurydzianego wlać do miski miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Podgrzać żelatynę w wysokiej temperaturze, aż do całkowitego rozpuszczenia, około 30 sekund i wlać do miski miksera. Ustaw mikser na niski i utrzymuj go w ruchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Gdy syrop osiągnie 116°, powoli wlej go do miski miksera. Zwiększ prędkość do średniej i beat przez 5 minut. Zwiększ do średniej wysokości i beat przez 3 więcej minut. Beat na najwyższym ustawieniu przez 1 do 2 minut więcej, dodając wanilię. Gotowa pianka będzie ponad dwukrotnie większa. Użyj szpatułki, aby szybko złożyć chipsy czekoladowe; zbyt dużo mieszania może spowodować stopienie się bitów i nadać cukierkowi błotnisty wygląd.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać piankę do przygotowanej patelni. Równomiernie przesiać powłokę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Odstawić na co najmniej 6 godzin w chłodnym, suchym miejscu.
10
Użyj noża, aby poluzować piankę z krawędzi patelni. Odwróć płytę na pokrytą powłoką powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Pokrój go na kawałki i odkurz lepkie krawędzie większą powłoką. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub silikonową matą do pieczenia. Zanurz dolną połowę każdej malwy w roztopionej czekoladzie i umieść na blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest firma, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn