Crumpets z boczkiem
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Crumpets z boczkiem może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ciepły syrop klonowy, masło, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 21%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Crumpets, Crumpets, oraz Crumpets.
Instrukcje
W dużym, nonstick patelni, gotować plastry boczku na umiarkowanym ogniu, aż będą chrupiące, o 3 protokół na stronę.
Przełożyć boczek na talerz.
W średniej misce ubić jajka z żółtkami i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj masło do patelni i roztopić w tłuszczu boczku. Dip crumpets w ubitych jaj i niech moczyć na kilka sekund.
Dodaj 4 z crumpets na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty kolor, o 2 protokół na stronę. Dip i gotować Pozostałe crumpets.
Przenieść crumpets i boczek na talerze.
Posypać mielonym chile i przekazać syrop klonowy na stole.