Crudo na pół muszli

Crudo na pół muszli
Crudo na pół muszli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 11 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli masz najwyższej jakości przegrzebki morskie, najwyższej jakości oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Przegrzebki na pół muszli, Karmazyn na pół muszli, oraz Babeczki na pół muszli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść przegrzebki w jednej warstwie w zamykanej plastikowej torbie i zamrozić na 1 godzinę. (Dzięki temu są mocniejsze i łatwiejsze do kostkowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Pokroić zamrożone przegrzebki na kawałki 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Opłucz małże pod zimną wodą, aby usunąć wszelkie zanieczyszczenia. Shuck małże: wsunąć nóż małże między muszle i przekręcić, aby podważyć je od siebie. Odłącz małż od górnej skorupy, a następnie wsuń nóż pod małż, aby odłączyć go od dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Usuń z mięsa wszelkie fragmenty skorupy, a następnie grubo posiekaj. (Czyste i rezerwy 16 pół muszli do serwowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Wrzucić przegrzebki i małże z sokiem z cytryny, oliwa z oliwek i jalapeno w średniej misce. Łyżka do zarezerwowanych muszli małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać solą i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Zdjęcia Jim Franco
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn