Crudo na pół muszli
Crudo na pół muszli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 11 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli masz najwyższej jakości przegrzebki morskie, najwyższej jakości oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Przegrzebki na pół muszli, Karmazyn na pół muszli, oraz Babeczki na pół muszli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść przegrzebki w jednej warstwie w zamykanej plastikowej torbie i zamrozić na 1 godzinę. (Dzięki temu są mocniejsze i łatwiejsze do kostkowania.)
Pokroić zamrożone przegrzebki na kawałki 1/4 cala.
Opłucz małże pod zimną wodą, aby usunąć wszelkie zanieczyszczenia. Shuck małże: wsunąć nóż małże między muszle i przekręcić, aby podważyć je od siebie. Odłącz małż od górnej skorupy, a następnie wsuń nóż pod małż, aby odłączyć go od dolnej skorupy.
Usuń z mięsa wszelkie fragmenty skorupy, a następnie grubo posiekaj. (Czyste i rezerwy 16 pół muszli do serwowania.)
Wrzucić przegrzebki i małże z sokiem z cytryny, oliwa z oliwek i jalapeno w średniej misce. Łyżka do zarezerwowanych muszli małży.
Posypać solą i podawać natychmiast.