Crudo na pół muszli

Crudo na pół muszli
Crudo na pół muszli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 11 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli masz najwyższej jakości przegrzebki morskie, najwyższej jakości oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Przegrzebki na pół muszli, Karmazyn na pół muszli, oraz Babeczki na pół muszli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść przegrzebki w jednej warstwie w zamykanej plastikowej torbie i zamrozić na 1 godzinę. (Dzięki temu są mocniejsze i łatwiejsze do kostkowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Pokroić zamrożone przegrzebki na kawałki 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Opłucz małże pod zimną wodą, aby usunąć wszelkie zanieczyszczenia. Shuck małże: wsunąć nóż małże między muszle i przekręcić, aby podważyć je od siebie. Odłącz małż od górnej skorupy, a następnie wsuń nóż pod małż, aby odłączyć go od dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Usuń z mięsa wszelkie fragmenty skorupy, a następnie grubo posiekaj. (Czyste i rezerwy 16 pół muszli do serwowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wrzucić przegrzebki i małże z sokiem z cytryny, oliwa z oliwek i jalapeno w średniej misce. Łyżka do zarezerwowanych muszli małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Posypać solą i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Zdjęcia Jim Franco
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn