Crostini Z Pstrąga Wędzonego
Crostini z wędzonego pstrąga może być tylko przystawką, której szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 37 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz koszerną sól, sok z cytryny, crème fraîche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Świąteczne Crostini z wędzonym pstrągiem, Wędzone Crostini z pstrąga z grillowanym koprem włoskim i czerwoną cebulą, oraz Wędzony pstrąg i bazyliowe Pesto ser śmietankowy Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Umieścić pstrąga w dużej misce i rozbić go na kawałki wielkości kęsa.
Dodać jabłko, crème fraîche, estragon, skórkę z cytryny i sok z cytryny i mieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby; odstawić.Za pomocą ząbkowanego noża pokrój bagietkę w poprzek, lekko ukośnie na plastry o grubości 1/4 cala (powinieneś mieć około 48 sztuk).
Kromki chleba ułożyć na blasze, lekko posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem.
Piec na złoty kolor, o 10 do 12 protokół.
Przenieś toasty do drucianego stojaka i całkowicie ostudź.Gotowe do podania, top tosty z wędzoną sałatką z pstrąga.Parowanie napojów: Domaine du Closel Savennières "La Jalousie", Francja. Savennières - miejscowość i gmina we Francji, w regionie Kraj Loary, w departamencie Loara Atlantycka. Wino powstaje z Chenin Blanc, winogron, które ze względu na swoją lekką owocowość i dotyk ziemi wspaniale komponują się z rybami słodkowodnymi tak subtelnymi i ziemistymi jak pstrągi.