Crostini Z Orzechami-Ser Pleśniowy
Crostini z Orzechowo-pleśniowym serem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką migdały, winogrona, śmietanę do bicia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka Frisée z serem pleśniowym, orzechami i Crostini z żurawiną, Ser Pleśniowy I Figowe Crostini, oraz Ser Pleśniowy I Konfitura Figowa Crostini.
Instrukcje
Wymieszać olej i czosnek; równomiernie posmarować kromki chleba.
Ułożyć chleb na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 10 minut lub do lekko tosty.
Wymieszać razem twarożek, ser pleśniowy i śmietanę do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki orzechów włoskich; delikatnie złożyć w winogrona.
Uformuj mieszaninę sera w 1 (9-calowy) log.
Wylać pozostałe 1/2 szklanki orzechów włoskich.
* 4 uncje wina porto ser, pokruszony, może być zastąpiony serem pleśniowym.
Uwaga: do tosty orzechy włoskie, rozłożyć na blasze do pieczenia, i piec w 350, mieszając od czasu do czasu, 5 do 10 minut lub do tosty.