Crostini z Orzechowo-pleśniowym serem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką migdały, winogrona, śmietanę do bicia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka Frisée z serem pleśniowym, orzechami i Crostini z żurawiną, Ser Pleśniowy I Figowe Crostini, oraz Ser Pleśniowy I Konfitura Figowa Crostini.
Instrukcje
1
Wymieszać olej i czosnek; równomiernie posmarować kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Piwa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Ułożyć chleb na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Piec w 350 przez 10 minut lub do lekko tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wymieszać razem twarożek, ser pleśniowy i śmietanę do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki orzechów włoskich; delikatnie złożyć w winogrona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła