Croque a la Rachelle moje podejście do francuskiego grillowanego sera i szynki sammys

Croque a la Rachelle moje podejście do francuskiego grillowanego sera i szynki sammys
Przepis Croque a la Rachelle moje podejście do francuskiego grillowanego sera i szynki sammys może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 30 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 834 kalorii, 44g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Mieszanka pół na pół, sól, szynka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Open Faced Croque Monsieurs, Rozjaśniony Croque Monsieur Grillowany Ser, oraz Francuska Cebulowa Croque Madame dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż 8 kromek chleba na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać 2 łyżki masła i stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Do masła dodajemy mąkę i razem ubijamy. Mąkę i masło gotować razem przez 1 do 2 minut, a następnie ubijać na pół i pół lub mleko. Doprowadzić sos do bańki i zagęścić kolejny 1 lub 2 protokół. Doprawić sosem solą, następnie ubić gotową musztardę Dijon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Każdą kromkę chleba posmarować sosem Dijon beszamelowym i zbudować 4 kanapki z 2 lub 3 plastrami szynki i 2 plastrami sera na kanapkę. Sos beszamelowy Dijon pomoże utrzymać mięso i ser na miejscu. Ułóż plastry szynki i sera na płasko; nie układaj mięsa ani sera. Masło szczyty 4 kanapki i ustawić na patelni lub grill, masłem stronie w dół. Masło po drugiej stronie każdej kanapki, podczas gdy pierwsza strona jest grillowanie. Kanapki tosty 4 minuty z każdej strony, skręcić cienką szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać z korniszonami, marynowaną cebulą i dodatkową musztardą Dijon, aby przejść do stołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
KorniszonyKorniszony

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Z ciemnym Rubinowym kolorem, to wino jest miękkie, wyrażające dużą elastyczność i elegancję, z owocowymi nutami, które przypominają dojrzałe winogrona. Krótko mówiąc, awino do każdego posiłku szczęśliwie. Ze względu na swoje główne cechy, świeżość i finezję zaleca się picie w ciągu 2 lub 3 lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn