Crockpot Halibut W Białym Sosie Z Broccolini

Crockpot Halibut W Białym Sosie Z Broccolini
Crockpot halibut w białym sosie z Broccolini może być tylko danie główne szukasz. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 30,31 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 167g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1401 kalorii. Ten przepis z crockpot365.blogspot.com posiada 4 wentylatory. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, halibut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Grillowany Halibut z sosem z białego wina, oraz Smażony Halibut z Haricots Vert, szalotki i sosem z białego wina.

Instrukcje

1
Dzień 274.Dzień dobry! Zrobiłam halibuta w białym sosie na niedzielny lunch. To było dobre!!Naprawdę nie sądzę, że wrócę do kuchenki lub piekarnika - - - to po prostu zbyt łatwe w crockpot i nie mogę się przeboleć bez zapachu ryby.Składniki.24 uncje halibut (lub inne białe ryby, takie jak tilapia lub filet z podeszwy) 2 łyżki mąki uniwersalnej (jesteśmy bezglutenowe, więc użyłem mieszankę mąki GF) 1 łyżka białego cukru1 / 4 szklanka masła, roztopione1 / 3 szklanka białego wina (lub można użyć bulionu z kurczaka) 2/3 szklanka mleka (mój był bez tłuszczu) 2 cytryny, 1 juiced, 1 do dekoracji-folia aluminiowa
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
HalibutHalibut
TilapiaTilapia
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
SolaSola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Wskazówki.Masło mikrofalowe w szklanej misce i ubić mąkę. W osobnej misce, połączyć mleko i białe wino. Powoli dodaj mieszaninę mąki do mleka i wina, mieszając cały czas. Wyciśnij cytrynę. Jeśli zbyt szybko wrzucisz zimne mleko i wino do mieszanki mąki, mąka i masło ponownie się rozdzielą, a masło stwardnieje i utworzy dziwne, ponure grudki, które wypłyną na powierzchnię.Zapytaj, skąd to wiem...
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać cukier do mieszanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
4
Ułóż długość folii na blacie kuchennym i umieść rybę na środku. Łyżka sosu na wierzchu. złóż folię i zaciśnij krawędzie. Opłucz brocollini pod zimną wodą i umieść na oddzielnej długości folii, a następnie złóż na folii, aby utworzyć osobne, całkowicie zamknięte opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Połóż to na rybie.Przykryj powolną kuchenkę i gotuj na wysokiej wysokości przez około 2 godziny lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.Werdykt.Podobało mi się to, i dodałem trochę soli i trochę dodatkowej cytryny przy stole. Chociaż ugotowałem brocollini osobno, myślę, że gdybyś chciał zrobić tylko jedno opakowanie, byłoby dobrze, aby wrzucić wszystko do tej samej folii.Fish in the crockpot is WONDERFUL!
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawSos
Magazyn