Creamy Ham & Mushroom pasta bake

Creamy Ham & Mushroom pasta bake
Przepis Creamy Ham & Mushroom pasta Piec można zrobić w około 30 minut. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 32G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 592 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jeśli masz grubo pokrojoną szynkę, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kremowy Pieczeń Z Pieczarkami, Kremowy wypiek makaronu ze szpinakiem i grzybami, oraz kremowy makaron z grzybami, jak zrobić kremowy makaron z grzybami.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją pakowania, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Piekarnik rozgrzać do 200C / wentylator 180C / Gaz 6, Następnie roztopić trochę masła w dużym rondlu. Pieczarki smażymy przez kilka minut, następnie wyjmujemy i odstawiamy. Użyj papieru kuchennego, aby wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Pozostałe masło roztopić na patelni, następnie dodać większość cebuli i zmiękczyć przez 1 min. Mieszaj mąkę przez kolejną min, następnie stopniowo mieszaj mleko, aż uzyskasz sos bez grudek. Zwiększyć ogień i bańki sos, mieszając przez kilka minut, aby zagęścić. Wyłączyć ogień, wymieszać szynkę i większość sera, a następnie doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Makaron i grzyby przełożyć do dużego naczynia żaroodpornego, następnie polać sosem i dobrze wymieszać. Rozsypać na pozostały ser i dymkę, następnie piec przez 10 minut, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia17
Magazyn