Creamy Crabmeat Au Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 480 kalorii, 19g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mielony pieprz, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Velveeta Crabmeat Au Gratin, Sałatka Z Krabów Karaibskich Z Kremowym Sosem Piernikowym, oraz Kremowa Zapiekanka Z Kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grzyby Saute w 3 łyżki masła na dużej patelni na dużym ogniu 4 minut lub do miękkości.
Wyjąć z ognia i wymieszać z mięsem krabowym, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Roztopić 1/4 szklanki masła w ciężkim rondlu; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Stopniowo dodawać śmietanę ubijającą i wino; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż do zgęstnienia. Wymieszać sok z cytryny, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wymieszać z mięsem krabowym i karczochem. Łyżka do maślanego płytkiego naczynia do pieczenia 2-quart.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.