Creamy Cajun Shrimp Linguine
Creamy Cajun Shrimp Linguine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 393 kalorie, 33g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka linguine, pół na pół, pre grzyby, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Creamy Cajun Shrimp Linguine, Cajun Shrimp Linguine, oraz Cajun Shrimp Linguine.
Instrukcje
Połączyć 1 szklankę wody i bulionu w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Przełóż makaron na pół; Dodaj do patelni. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut.
Dodaj krewetki do patelni. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty lub aż krewetki są zrobione; odcedzić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj grzyby i pieprz na patelnię; smażyć 4 minuty lub aż wilgoć odparuje.
Dodaj mąkę, przyprawy, i sól do patelni; smażyć 30 sekund. Wymieszać w pół na pół; gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, ciągle mieszając.
Dodać mieszaninę makaronu i pietruszki na patelnię; wrzucić.