Crawfish Maque Choux
Crawfish Maque Choux może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 216 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, sól, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Maque Choux, Maque Choux, oraz Maque Choux dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć końcówki ziaren kukurydzy do miski; skrobać nożem mleko i pozostałą miąższ z kolby.
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę, i saute 5 minut lub do miękkości.
Dodaj paprykę, papryka jalapeno, i kukurydza; gotować, stale mieszając, 10 protokół. Wymieszać pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut, często mieszając. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Wino Musujące
Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet to moje najlepsze propozycje dla Raków. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau