Cranberry Brandy Slush

Cranberry Brandy Slush
Cranberry Brandy Slush wymaga z grubsza 8 godzin i 10 minut od początku do końca. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 145 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Likier wiśniowy brandy, sok żurawinowy, napój gazowany cytrynowo-limonkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Brandy Slush, Brandy Slush, oraz Morelowa Brandy Slush dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W plastikowym pojemniku wymieszaj brandy wiśniową, koncentrat soku pomarańczowego, koncentrat lemoniady i sok żurawinowy. Zamrozić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 CalaPokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 Cala
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
2
Aby służyć, czerpać żądaną ilość zamrożonej mieszaniny do szklanki i wypełnić sodą cytrynowo-limonkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn