Cran-Galaretki Malinowe

Cran-Galaretki Malinowe
Cran-galaretki malinowe wymagają około 8 godzin i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 9 centów za porcję, dostajesz przyprawę, która serwuje 50. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 63 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka galaretki o smaku malinowym, cukier, sos żurawinowy w galaretce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Galaretki Żurawinowo-Malinowe, Krem różany i galaretki malinowe, oraz Ciasto Cran-Maliny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć patelnię o wymiarach 8x8 cali z papierem woskowanym; pokryć papier olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Połącz 1 szklankę cukru, sos żurawinowy w galaretce i galaretkę malinową wymieszaj w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier i żelatyna się rozpuszczą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować 20 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Orzechy włoskie wymieszać w cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
4
Wlać cukierki do przygotowanej patelni i pozostawić na noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Cukierki pokroić w kwadraty i zwinąć w cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Umieść cukierki z cukrem na woskowanym papierze, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn