Cran-Galaretki Malinowe
Cran-galaretki malinowe wymagają około 8 godzin i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 9 centów za porcję, dostajesz przyprawę, która serwuje 50. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 63 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka galaretki o smaku malinowym, cukier, sos żurawinowy w galaretce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Galaretki Żurawinowo-Malinowe, Krem różany i galaretki malinowe, oraz Ciasto Cran-Maliny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć patelnię o wymiarach 8x8 cali z papierem woskowanym; pokryć papier olejem roślinnym.
Połącz 1 szklankę cukru, sos żurawinowy w galaretce i galaretkę malinową wymieszaj w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier i żelatyna się rozpuszczą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować 20 minut, często mieszając.
Orzechy włoskie wymieszać w cukierki.
Wlać cukierki do przygotowanej patelni i pozostawić na noc w temperaturze pokojowej.
Cukierki pokroić w kwadraty i zwinąć w cukier.
Umieść cukierki z cukrem na woskowanym papierze, aby ustawić.