Crabmeat and Corn Quesadillas
Crabmeat i kukurydza Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 69 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 120 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser Monterey jack, kolendrę, krem beztłuszczowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Łatwa zupa z krabów i kukurydzy, Ugotuj książkę: Sałatka z krabów, kukurydzy i kminku w endywii, oraz Crabmeat Empanadas Z Grillowaną Kukurydzianą Salsą I Sosem Śmietanowym Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w średniej misce; dobrze wymieszać. Łyżka mieszanki mięsa krabowego równomiernie ponad 5 tortillas; rozprowadzić w granicach 1/2 cala krawędzi.
Posypać równomiernie serem, a na wierzchu pozostałe tortille.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj quesadillas, po kolei, i gotować 1 do 2 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane i topi się ser.
Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny i od razu podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau